סלקום תשיק את מודו ביום רביעי, ותזכורת לגבי אמברגואים

קיבלתי שני קומוניקטים על זה שסלקום תשיק את מודו במהדורה מוגבלת בישראל. היחצנים ששלחו אותם טענו שיש אמברגו פרסום עד 17:00. אנצל הזדמנות זו להזכיר שאמברגו הוא לא הנחתה חד-צדדית אלא הסכם בין שני צדדים, מספק המידע ומקבל המידע. אני מודה ליחצנים ששלחו לי את המידע המעניין, אבל מאחר שלא נתתי את הסכמתי לעכב את פרסום המידע בתמורה לקבלתו, אני רואה עצמי חופשי לפרסמו.

עוד באותו עניין: האם האמברגו צריך למות?

טלפונים של מודו בסלקום. צילום: יחצנות מודו וסלקום

תגובות

12 תגובות לפוסט “סלקום תשיק את מודו ביום רביעי, ותזכורת לגבי אמברגואים”

  1. איתי בנר on 19 ביולי, 2009 17:23

    היה במרקר לפני כמה ימים כבר, לא?

  2. כדרלעומר on 19 ביולי, 2009 18:28

    מכשיר מיותר.
    הכישלון הראשוני יכשיל גם את הדורות הבאים שלו.

  3. ש. on 19 ביולי, 2009 18:35

    אני מניחה שהיחצנ”ים יראו עצמם חופשיים לא לשלוח לך יותר קומוניקטים

  4. עידו קינן on 19 ביולי, 2009 19:01

    ובכלכליסט היה לפני שנה. כ”כ מטופש.

  5. אנוני on 19 ביולי, 2009 19:06

    שיא הקטנוניות, באמת. כה נמוך

  6. עידו קינן on 19 ביולי, 2009 19:38

    @ש., בכיף. את חושבת שלא אקבל אותם מעיתונאים אחרים שמתעצבנים מכבלי האמברגו?

  7. תומר on 19 ביולי, 2009 22:08

    מה יקרא אם תקשר את תיבת הקומוניקטים שלך למערכת וורדפרס שתפרסם אותם ברשת בצורה אוטומטית? אפשר להטיל אמברגו גם על תוכנות מחשב?

    אתה מתבקש לשנות את הכתובת שלך בטוויטר בסרגל הצד תחת “עידוק בפורמטים אחרים” – מאז ששינית את הכינוי שלך בטוויטר מישהו השתלט על הכינוי הישן שלך שם ואתה סתם מקשר לחשבון לא פעיל במיוחד בטוויטר.

  8. בחור אנלוגי on 19 ביולי, 2009 22:51

    כבוד לכלכליסט, שלא נכנעו לאמברגו ופירסמו את הידיעה המרעישה כבר ב-16:59. לפני כולם!!!!!!1
    אה, לא – לפני כולם זה של גלובס.

  9. אבי לבקוביץ on 21 ביולי, 2009 00:12

    הדבר הכי מדהים עם האברגו בארץ הוא שהיחצ”נים מכריזים עליו לא על מנת למנוע תחרותיות וריבים על אייטם בין מערכות עיתונים אלא כדי להבטיח בכורה לעיתון אחד מסוים. לרוב בידיעה שאם הבכורה לא היה אצלם העיתון יחרים אותם. וכך למעשה יוצא שכל ההודעות מתפרסמות בבכורה בעיתון אחד שזה מברוק לעיתון אבל עיתונות לא תחרותית בכלל. משתלם לסגור את שאר העיתונים כי בכל מקרה אין להם סיכוי. או להפר אמברגו מלכתחילה כי בכל מקרה, גם אם המערכות האחרות יפרו את האמברגו הבכורה לא תהיה להם אלא לאותו דינוזאור. בסופו של דבר אם כולם יפרו את האמברגו היחצ”נים הכוחניים (ובעקבותם העיתון הכוחני) יתקפלו. אם הם לא יתקפלו, היחצ”נים יגלו שהם מקבלים פרסום רק בעיתון אחד שעשה עליהם שריר.

  10. אורי on 21 ביולי, 2009 14:25

    סלקום זה לא החברה מהפרסומת של החומה שהעלימה את כל הפלסטינים?

  11. עידו קינן on 25 ביולי, 2009 09:29

    @תומר, זה מעניין שאתה אומר את זה. חשבתי פעם לפתוח בלוג קומוניקטים ולהצמיד לו תיבת דואר שמעלה דברים אוטומטית. לא הייתי בטוח שיש דרך להפוך את ההודעות שמגיעות במסמכי וורד לפוסטים, וחששתי גם מספאם, אז זה נפל.

  12. » מי מדליף לי את האמברגו החדש של סלקום? on 25 באוגוסט, 2016 12:33

    […] (יחץ: רני רהב) מאוד אוהבים לשלוח קומוניקטים עם דרישת אמברגו – התחייבות […]

פרסום תגובה

עליך להתחבר כדי להגיב.