המלצות בלוגים: גיקים, אינטרנט ופופ

1. דביר וולק, פעם העורך שלי בנענע והיום סטארטאפיסט, פתח בלוג בשם “משהו במחשבים“, על תעשיית ההייטק והאינטרנט.

2. צביקה בשור, פעם העורך שלי בנענע ובנרג ומי שהכניס אותי אל הבלוגיה, פתח בלוג חדש (חמישי במספר, לפי ספירתי) בשם “ציק” (הדומיין הזה הוא אחת ממתנות היומולדת הכי מוצלחות שנתתי), על אינטרנט ופוליטיקה.

3. אפי טריגר, שאף פעם לא היה העורך שלי, פתח בלוג בשם “Pop Tarts” על תרבות אמריקנית פופולריות, שזה בינתיים הרבה טלוויזיה וקולנוע.

תגובות

2 תגובות לפוסט “המלצות בלוגים: גיקים, אינטרנט ופופ”

  1. מאור קפלנסקי on 13 ביוני, 2009 01:55

    הבלוג של דביר מעניין, רק ראוי שבלוג העוסק באינטרנט ,יהיה ממותג או לפחות יישב על דומיין ושרת עצמאיים.
    לבלוג של בשור לא כל כך התחברתי.
    הבלוג של טריגר – קלאסה

  2. צפנביעד on 13 ביוני, 2009 10:03

    יהיה ראוי אם מישהו (אולי אלה שבנו בתשלום את האתר?) יאמר למר טריגר שלהיות בלוגר זה קצת שונה מלהיות עיתונאי ושאם אתה לוקח מידע מאתר/בלוג אחר, ראוי שתתן קרדיט ו/או קישור.

    אני סמוך ובטוח שלאפי טריגר ידע רב אבל אני בספק אם את כל הידיעות שהוא מעלה בבלוג הוא קיבל ישירות מהסלבס/סובניהם/יח”צ חברות טלוויזיה בארה”ב.

    זהו. היה לי חשוב לומר את זה בכל אורגיית ההתלהבות מהבלוג ההוא שאת רובו ניתן למצוא גם בגוגל רידר שלי, פשוט באנגלית.

פרסום תגובה

עליך להתחבר כדי להגיב.