“מחירי השילוח הבינלאומי מתבססים על גורמים שונים”

נעלולה רצתה לרכוש באתר מכירות שפתון שעולה 7.72$ והתבקשה לשלם דמי משלוח של 52$. כשניסתה להבין למה, קיבלה תשובה מתאגידובוט בשם קתרין:

נעלולה יקרה,
תודה שיצרת קשר עם שירות הלקוחות של [שםהאתר].com בנוגע לעלויות השילוח של מוצרים לישראל.
במענה להודעתך, אנו מצרים על כך שאת מוצאת את המחיר מופרז מכדי להזמין מאיתנו.
מחירי השילוח הבינ”ל מבוטחים ומחושבים בידי שותפנו לשילוח הבינ”ל ומתבססים על גורמים שונים, הכוללים את אופן השילוח (רגיל או מהיר), סוגים וכמויות של המוצרים שהזמנת, המשקל הכולל של החבילה ויעדה.

תעריפי המכס נקבעים בידי מדינת היעד על סמך תמהיל של נתונים ובהם המדינה ממנה החבילה נשלחה או בה יוצרו הטובין שנרכשו, סוגים וכמויות של המוצרים שנרכשו וסיווג הסחורה. גובה המיסים והמכסים משתנה ממדינה למדינה ויוערכו בידי שותפנו לשילוח הבינ”ל במהלך ההזמנה.

שוב, נעלולה, אנו מודים לך שיצרת קשר עם —.com בנושא שילוח בינ”ל מאתרנו. אם יש לך שאלות נוספות אנא, אל תהססי לפנות בכל עת.

שלך,
קתרין

תגובות

7 תגובות לפוסט ““מחירי השילוח הבינלאומי מתבססים על גורמים שונים””

  1. דני E on 2 בפברואר, 2010 08:26

    נותרו רק 2 שאלות פתוחות שגם תאגיד בוטי לא יוכל לענות עליהן.
    מי קונה שפתון אחד ברשת?
    מי קוראת לעצמה נעלולה ומצפה מהעולם לתשובות רציניות?

  2. עינת חורשי on 2 בפברואר, 2010 08:42

    גם לי זה קרה פעם, כשרציתי לקנות משהו לא משמעותי והתבקשתי לשלם 70 דולר דמי משלוח. אבל לי, לפחות, ענתה מישהי אנושית שאמרה שהם בדיוק שדרגו את האתר ובונים את כל הטפסים והדאטה מחדש (לפני כן הם שלחו באמצעות שירות הדואר של ארה”ב, ואחרי השדרוג ניתן היה לדוור רק באמצעות UPS ו-DHL ודומיהן, ורק עם שליח עד הבית). היא הבטיחה לבדוק את הנושא, ובאמת, יומיים אחר כך, הם חזרו להציע משלוח בינלאומי באמצעות שירות הדואר של ארה”ב, שעולה 20 דולר בערך.

  3. אלירם on 2 בפברואר, 2010 08:45

    הממ. שמעתי לא מזמן ששימוש ב EMS מצריך תשלום בלתי הגיוני של הצד המקבל. אני לא בטוח בכלל שמחיר המשלוח הגבוה מדי נובע רק מהם (אולי הוא נובע מעצלנות למצוא את החברה שתתן להם דיל משתלם. מצד שני, אם הם עובדים עם גוף יחיד שמאפשר להם משלוחים, לא בטוח ששווה להם לשנות זאת רק בשל מדינה אחת)

  4. שמוליק on 2 בפברואר, 2010 09:05

    מה הבעייה בעצם עם התגובה שקיבלת? נראה לי הגון ואף ראוי.

    לא?

  5. Aya on 2 בפברואר, 2010 09:25

    הנושא מוכר לי בגלל שיש לי חנות באטסי. משלוח בינלאומי מארה”ב וקנדה יקר בהרבה ממשלוח מישראל.

    שרות הדואר האמריקאי לא מוכן לבטח משלוחים בינלאומים לרוב המדינות (ישראל בינהן) רוב החנויות ברשת בוחרות בכל זאת להשתמש בשרותים של שרות הדואר ובמקרה של חבילה אבודה / נזק לקחת את הסיכון שהם יאלצו לשלוח מוצר שני על חשבונם.

    מי שכן מבטח משלוחים של סחורות מארה”ב וקנדה לישראל הם UPS ו-FedEx אך, מה לעשות, מחיריהם, למשלוח כולל ביטוח, הם יקרים, כן, הרבה יותר מ-7$, מחירו של השפתון.

    לא נראה לי בעייתי שמחיר המשלוח כל כך גבוהה, כמובן, שבאופן אישי לא הייתי מזמינה אותו ומחפשת משווק שונה עם מדיניות מישלוחים יותר נוחה. כמו בכל קנייה – שווה לברר ולבחור בעסקה המשתלמת ביותר.

  6. Danny-L on 2 בפברואר, 2010 12:20

    נתקלתי בזה בכל מיני אתרים, Hot Topic לדוגמא מוכר חולצות ב-$3 אבל משלוח גם עולה כמה עשרות.
    גם AllPosters יקר להחריד, כך קרה שביקשתי להזמין פוסטר מקרטון ונתבקשתי לשלם על משלוח לא פחות מ-$100.

    מופרך ומרתיח.

  7. Tweets that mention “מחירי השילוח הבינלאומי מתבססים על גורמים שונים” | חדר 404 • הבלוג של עידו קינן -- Topsy.com on 6 בפברואר, 2010 22:34

    […] This post was mentioned on Twitter by Omer Kabir•עומר כביר and nalula, חדר 404. חדר 404 said: פוסט: "מחירי השילוח הבינלאומי מתבססים על גורמים שונים" http://j.mp/c7p12s […]

פרסום תגובה

עליך להתחבר כדי להגיב.