יופי של פייסבוק: תמונות שער מצטיינות
התמונה הדומיננטית בעמוד פרופיל בפייסבוק הישן היא תמונת הפרופיל. בעיצוב החדש גונבת לה את הפוקוס תמונת ענק שנקראת “תמונת שער” (cover photo), שהגודל (851X314) והפרופורציות החריגים שלה מאתגרים את משתמשי הרשת החברתית. הנה כמה שהתמודדו יפה עם האתגר. עוד? ספרו לי בת”ד 404. מופיעים פה ולא רוצים להיות? פנו באותו אימייל.
למעלה: תמונת השער שלי, שצילמתי ברחוב במדריד בצילומי פרסומת/הפקת אופנה.
לירן בן חיים: “השם שבעיניי הכי מתאים לצילום הוא ‘אגדה אורבנית’ כי הוא נראה כל כך לא אמיתי, אבל הוא ללא כל עריכה דיגיטלית. צילום של ת”א מקצה רמת גן בשעת בין ערביים. בחשיפה ארוכה”.
אסנת איטה סקובלינסקי: “זה בניין באוהאוס מתפורר ברחוב אילת. יש לי אובססיה לבניינים מסוג זה, ואני מתעדת אותם (ומארחת צלמים אחרים) בטאמבלר דזיין tLV“.
יאיר קיבייקו קובייקו: “תל אביב, שניה לפני החורף, רחוב, שמיים ורמזור אחד ירוק :)”
מיכל בר: “זה פורטרט עצמי, ושמתי אותו כי רציתי להראות את הצד היצירתי שלי, מה שאי אפשר כ”כ להראות בתמונות הפרופיל”.
מכירים עוד אנשים עם תמונת שער יפה? מופיעים פה ורוצים להסיר את עצמכם? דברי איתי בת”ד 404.

























זה מביא את הנרקסיזם לשיאים ממש מבחילים…
לייק ליוסי
אול ליים, חוץ מהדס שניידר. צילומים של תל אביב? ברצינות?
אדיר,
מי שרוצה לשדרג לעמוד כזה..
https://www.facebook.com/about/timeline
תהנו :)