הביצה שהתמסחרה: מעכשיו גם ביצים מגיעות עם פרסומות
עדי טל, יש פרסומת על הביצים שקניתי. מי האחראי?
“זה לא משהו שאני המצאתי, עושים את זה בחו”ל. חברתי למישהו והבאנו יחד את המכונות מחו”ל, ויחד עם בית האריזה של ביצי רמות השבים הקמנו את המכונות, אני עשיתי את הגרפיקה, ועכשיו אנחנו מוכרים את שטח הפרסום על הביצים”.
את עובדת בעסק משפחתי שמציע פתרונות לעבודה בגובה. מה הקשר לפרסום על ביצים?
“אנחנו לא בתעשיית המזון, אנחנו פשוט מכירים כל מיני אנשים שעוסקים בתעשיית הביצים וקישרנו את זה אלינו. באתר שלנו רשמתי את הסלוגן – ‘כשאנחנו עובדים בגובה – אנחנו כ”מהלכים על ביצים”‘”.
מה המחיר?
“תפוצה מינימלית של חצי מיליון ביצים זה 15 אלף שקל, לא כולל מע”מ. ככל שעולים המחיר פר ביצה יורד”.
מי הלקוחות הפוטנציאליים שלכם?
“רוב הקהל שרוצה לפרסם על ביצים זה בעלי עסקים עצמאיים – שיפוצניקים, מאפרות, מאמנות כושר אישיות, לא חברות ענק כמו אוסם וכדומה, אלה עדיין לא יצרו איתי קשר. זה פתוח לכולם. אנחנו מעוניינים ליצור קשר עם משרדי פרסום”.
הרבה ביצים נשברות בתהליך?
“לא. זה אותו עקרון כמו של הדפסת תאריך התוקף. יש חותמת שיורדת ומחתימה את הביצה, היא מאוד רכה ולא שוברת את הביצה. זו אותה טכניקה ואותו צבע מאכל והכל”.
מחירי הביצים צפויים לעלות. מה הצרכן מרוויח כאן – ביצים עם פרסומות יעלו פחות?
“לא. הוא מרוויח חשיפה לפרסום, כמו שהוא מרוויח מפרסומת בנתיבי איילון”.
כבשתם עוד טריטוריה. בסוף לא ישאר לנו מרחב נקי מפרסומות.
“אם אתה תסע לנורבגיה, לא יהיה לך שלט פרסומת אחד בכבישים. בארץ כן. זה עניין של הרגל. בתאילנד מפרסמים על ביצים, זה עניין רגיל בשבילם. אתה יכול להתפלסף על זה ולהגיד שכמו שאתה בוחר איזה ערוץ לראות בטלוויזיה, אתה יכול לבחור איזה מוצר לקנות בסופר. אתה בוחר אם להכניס את זה אליך הביתה או לא. אתה יכול לקנות גם ביצים בלי פרסומות”.
____________________
התפרסם במקור בגירסה שונה במדור סמול טוק במוסף הארץ, 24.8.2012
תגובות
7 תגובות לפוסט “הביצה שהתמסחרה: מעכשיו גם ביצים מגיעות עם פרסומות”
פרסום תגובה
עליך להתחבר כדי להגיב.
מתי כבר תגיע ההתחממות הגלובלית הזאתי ונוכל כולנו לנסוע לנורבגיה ולהשאיר מאחורינו את הפרסומות שמרעילות לכולנו את המוח.
“הצרכן מרוויח חשיפה לפרסום” זה הניוספיק של אנשי השיווק?
תפסיקו לבלבל לי בביצים.
צר לי לאכזב את האוחזת בביצים, אך הרעיון הזה כבר נוסה כאן יותר מפעם אחת, ונחל כשלון חרוץ – כנראה שלא במקרה…
ש’: אם הביצים המפורסמות זולות יותר. הן זולות יותר?
צפריר: קרא שוב את השאלה/תשובה הלפני האחרונה.
“לא. הוא מרוויח חשיפה לפרסום, כמו שהוא מרוויח מפרסומת בנתיבי איילון”. ברצינות?