#ארץ חדשה: תודה. לא, באמת. ממש תודה


ג’וני זילבר

זין בקופסה. יוצר: איתמר סטורם

זין בקופסה. יוצר: איתמר סטורם

השמאל בישראל חב – ולא לראשונה – תודה ענקית לאלדד יניב, שלפי תוצאות המדגמים לא רק שלא הכניס את מפלגת הז’ בקלפי שלו לכנסת, אלא גם כנראה הצליח לדפוק את הסיכוי לייצר גוש חוסם לשמאל. נכון לשעות אלו המדגמים מראים 59 מנדטים לשמאל, 61 לימין. האם ההצבעה למפלגות כמו ארץ חדשה מנעה מנדט נוסף, ומכריע, לשמאל?

אורי משגב חושב שכן: “מצביעי ארץ חדשה, הירוקים, עלה ירוק, דעם, וחילונים מצביעי אמסלם מנעו בגופם גוש חוסם פיזי לנתניהו, שלא לומר מהפך. הם יצטרכו לשאת באחריות הזאת בשנים הבאות. כל האזהרות שלי ושל רבים אחרים לא הועילו”. ואילו חברנו אסף הרשקו מוסיף: “ביב דרוקר בערוץ 10 עכשיו: החרדים בשיחות סגורות אמרו לפני הבחירות שאם לשמאל יהיה גוש חוסם הם יצטרפו לממשלת שמאל, וירכיבו ממשלה של עבודה-התנועה-לפיד-חרדים. אם החמצנו גוש חוסם על חודו של מנדט, זה יהיה מריר. מריר מאד.”

אני מתאר לעצמי שרבות עוד ייכתב, בימים הקרובים, על הלך הרוח המוזר של מצביעי # (וגם בל”ד, עלה ירוק, עם שלם) – חלקם אינטיליגנטים, מצביעים מנוסים, לא ילדים – מין שכנוע עצמי עמוק שמאפיין מהמרים בקזינו שמשוכנעים שהם ניצחו את ה#שיטה – שהוביל אותם לזנוח מפלגות שהיו מייצגות אותם בכנסת לטובת פנטזיית האנרכיה שטווה להם יניב.

אנשי מפלגת # עצמם – שהיום עשו מסיבת קדם-ניצחון ברוטשילד, במקום שבו החלה המחאה החברתית, במקום להסיר את עצמם מהקלפיות כמו שהבטיחו, ובמהלך יום הבחירות הלינו בפייסבוק שהם לא מוצאים את הפתק שלהם בקלפיות – ממשיכים ללקות באותו מין עיוורון לכישלון שלהם-עצמם:

“חברים ואוהבים. במדגמי הטלוויזיה גירדנו את אחוז החסימה. אנחנו מחכים לתוצאות האמת ומקווים שמעט הקולות החסרים לנו יופיעו בהן. כמוכם וכמוכן, התרגשנו והתאהבנו היום ובשבועות האחרונים. תודה לכם על האהבה, האמון והתמיכה. #ארץחדשה”

גם לרשת יש מה להגיד

סקאמבג אלדד יניב. יוצר: עמיר שיבי

סקאמבג אלדד יניב. יוצר: עמיר שיבי

#השיטה בהפוכה זה #הטישה.

אלדד יניב השיטה בהפוכה

אורי בן דב: “אלדד יניב: סוס טרויאני בשמאל כבר 15 שנה”

אישתוןהדו”ח שכתב על ארץחדשה ממתין לנו על השידה ליד המיטה): “נכון שאומרים שארץ חדשה לא עברה את אחוז החסימה, אבל אולי זה עדיין 7 מנדטים! סתם נו בצחוק… אני רק כותב את זה כי נוני משלם לי על כל סטטוס”.

סילבי קשת: “מי שהצביע ז’ , קיבל ז'”.

ניר הופמן: “אלדד יניב: נכון שבמדגם לא עברנו, אבל זה רק בגלל שהם לא שמו קלפיות מדגם ליד טלפונים ניידים”.

שירה גלזרמן: “אלדד יניב: אם ההצבעה היתה בפייסבוק היינו מגיעים גם לשמונה מנדטים # תגובות שיגיעו מאוחר יותר”.

אריאל ויסמן: “מי מתנדב לגרד את הגופה של אלדד יניב מהמדרכה? ):”

• תודה למלנקקת.

480128_10151245560854372_731801492_n

 

 

 

מורן שריר, שכתב יפה על הקלון של אלדד יניב ואריה דרעי, מצייץ:

 

ורוני לינדר מסכמת יפה: “אחוז הקולות המבוזבזים בקרב חבריי השמאלנים הוא פשוט טראגי”.


בינתיים, ועד שיוודעו תוצאות האמת, חדר 404 מציע לבוחרי # את הטישירט הבא:

T-Shirt_Outline2 copy

תגובות

8 תגובות לפוסט “#ארץ חדשה: תודה. לא, באמת. ממש תודה”

  1. בחירות 404: שמים "חדר" בקלפי! [פוסט מתעדכן] | חדר 404 on 23 בינואר, 2013 00:38

    […] תודה לך, #ארץחדשה. לא, באמת, תודה. […]

  2. בחירות 404: שמים "חדר" בקלפי! [פוסט מתעדכן] | חדר 404 on 23 בינואר, 2013 00:38

    […] תודה לך, #ארץחדשה. לא, באמת, תודה. […]

  3. יובל on 23 בינואר, 2013 08:36

    כמה סלקטיביות עיוורת אצל אורי משגב אחד. נתחיל מזה שכל מצביעי עלה ירוק שאני מכיר הם ימנים בהשקפתם, ונמשיך עם זה שגם עוצמה לישראל לא עברה את אחוז החסימה, ועם זה שרוב בוחרי אמסלם הם דווקא לא חילונים, ונקבל שכנראה מספר דומה של קולות ימין הלכו לפח כמו קולות שמאל. כמו בכל בחירות מאז 1996.

  4. השמאל לא שכח מה זה להיות יהודי on 23 בינואר, 2013 13:02

    […] יש הטוענים שארץ חדשה במו ידיהם דפקו את גוש השמאל. רק אומר – פחחחחח. כי בגוש השמאל אי אפשר לכלול את לפיד (ע"ע) וגם בלעדיו אין שם גוש ובטח לא גוש חוסם. אבל מה כן – מצידי אפשר/צריך לשלול למצביעי ארץ חדשה את זכות הבחירה. מי שמצביע לנוכל-שרלטן-מניפולטיבי-כוחני עם קבלות ועם אגו-טריפ הוא פשוט מטומטם (עוד לא מאוחר לקרוא את אישתון, פנו סוף שבוע ארוך). […]

  5. ערן on 23 בינואר, 2013 14:07

    אלדד יניב הוכיח שהוא פוליטיקאי אמיתי: מבטיח ולא מקיים, מפסיד וטוען שהוא בעצם ניצח, ודופק את כולנו.

  6. זאב on 23 בינואר, 2013 15:51

    הנכונות של אנשים ללכת אחרי כל משיח שהוא לא ביבי היא לא פחות ממדהימה בעיני.
    איזה גוש חוסם בראש שלכם ? גוש חוסם לא מתמנה לראשות ממשלה, צריך בנאדם בתפקיד. והבנאדם היחיד שהיה מועמד הוא ביבי.

    אז למי שהכניס לכנסת את בועז טופורובסקי ויואל רזבוזוב, אני מקווה שאתם תהיו יותר מרוצים מהפתק שלכם ממה שאני הייתי כשהכנסתי בבחירות האחרונות את יוליה שמאלוב ברקוביץ`ואת עתניאל שנלר רק כי “ציפי או ביבי”

    הפעם הצבעתי ז’ ואני שמח וגאה שזה מה שעשיתי

  7. עודד on 23 בינואר, 2013 20:27

    האדון זילבר וכל המגיבים הם בכיינים, ברור שאתם סמולנים גייז קוקסינלים ילדות בנות שנתיים.

    בניתוח התוצאות הכמעט-סופיות שפורסמו הבוקר, אם *כל* הקולות של ארץחדשה היו הולכים למרצ, אז ל”העבודה” היה מנדט אחד יותר ול”יש עתיד” מנדט אחד פחות. אז אתם מוציאים את האנרגיה שלכם לכיוון הלא נכון.

  8. אריאל on 24 בינואר, 2013 05:04

    אתם באמת מנהלים מאבק עיקש ומיותר.
    אני ימני לחלוטין, ועדיין הצבעתי אמסלם,
    אני מכיר המון מצביעי עלה ירוק שהם ימנים אם לא ימין קיצוני והם בכלל הודיעו מראש שהם מאוד מעוניינים לשבת בממשלה עם ביבי, ואני גם התלבטתי לתת קולי לארץ חדשה, לא בגלל שלא שמתי לב שהם שמאל קיצוני בראשות שרלטן, אלא דווקא בגלל שידעתי, ואמרתי לעצמי שאולי זה בכל זאת ראוי, ולו בשביל הסיכוי שינערו את הכנסת. אני לא יודע כמה מזה שהם לא נכנסו היא בגלל אנשים כמוכם (ומתוך השמאל) שטרחו להשמיץ ולהוציא את הרוח מהמפרשים של ארץ חדשה, אבל גם אתם הפסדתם כי ימין אמיתי לא רוצה את הטייקונים בכנסת דרך טופורובסקי @ שמולי, וגם לא את פרי @ אקוניס, ולכל הפחות הם היו יכולים לעשות קצת רעש, אפילו אם היה מתגלה בדיעבד שהם רק שמאל קיצוני.

פרסום תגובה

עליך להתחבר כדי להגיב.