ICQ: כרונולוגיה
“כעשור לאחר השקת הגירסה הראשונה, 6 ICQ הינה גירסת ICQ הטובה ביותר שהושקה אי פעם” – יאיר גולדפינגר, ממייסדי ICQ, בהודעה לעיתונות על השקת גירסה 6 של התוכנה.
זה יפה שהפיתוחים ב-ICQ הולכים קדימה ולא אחורה. תארו לכם שגירסה 6 היתה פחות טובה מקודמותיה? זה היה יכול להיות מביך.
חבל שעם וינדוס זה לא ככה :)
אמנם אני כבר מזמן לא משתמש בICQ, אבל כל הגירסאות המאוחרות יותר שניסיתי לא הצליחו להתעלות על הגירסאות הישנות יותר של התוכנה, אלו בלי כל משחקי הפלאש המיותרים והעיצוב המצועצע.
תאכלס? מביך.
ת’כלס, מביך שהסיבה היחידה להשתמש ב-ICQ היא בשביל ה-SMS החינמי. הממשק שלהם נעשה יותר ויותר איום עם השנים, התוכנה כבדה ומפלצתית. אולי חשבת שגולדפינגר אומר את הברור מאליו – אבל לאור הגרסאות האחרונות (לפחות בחמש השנים האחרונות) – זה יהיה די סטנדרטי אם גרסה 6 תהיה פחות טובה מקודמותיה.
ההוא, ל-ICQ היה פעם ממשק בלי עיצוב מצועצע? אני בשוק.
עכשיו אני מבין את ההתלהבות מהחזקת ICQ קצר – זה אומר שכהתחלת להשתמש בוכנה היא לא היתה כזאת נוראה.
העיצוב שלהם דחה אותי מהרגע שראיתי אותו.
(למישהו יש איזה שהיא סיבה למה לא להשתמש ב-meebo?)
לספלינטור: הסיבה היחידה שאני לא משתמש במיבו, היא שאני לא מצליח להפעיל אותו עם עברית במקום העבודה שלי.
הגירסא השישית של האיסיקיו היא באמת טובה לכל הפקפקים. העיצוב עדיין מצועצע אבל פחות והיא עולה מהר ומבזבזת פחות משאבי מערכת. אהה והיא נראית בדיוק כמו המסנג’ר רק בירוק (טוב לא בדיוק אבל יש קווי דמיון גדולים ללא ספק)
עדיין לא הבנתי למה צריך פיצ’ר בתוכנה שעושה שהחלון יתחיל לרטוט.
תומר עם התפתחות טכנולוגיה הוידיאו והקול על גבי הרשת והאינטרנט המהיר נולד הסייבקסקס שאומנם פעם בוסס על סקס אך כיום כולל תמונה וסאונד.
כדי לתת תחושה יותר ריאליסטית נוספה אפשרות הרטט
gyuval: יש גם עכבר עם רטט?
תומר כהן: יש בקר רוטט לפלייסטיישן, ואני מאוד מקווה שזה הדבר הכי קרוב שיהיה אי פעם לעכבר רוטט.
יאיר עדיין קשור ב-ICQ?
שחר
האמתי שהגרסאות הישנות חביבות יותר, פחות פרסומות מעצבנות ואין שום דבר חדש ואטרקטיבי בחדשות.
טוב, גם ככה ICQ זה מעפאן, עדיף מסנג’ר…
ועל כן, עד היום. משתמשים ב ICQ-Pro2003b אלו שלא עזבו אותו לטובת הקלונים שלו.
תומר: זו התפתחות של beep beep, פיצ’ר נחמד שהיה בצ’אט ביוניקס עוד לפני איי סי קיו.
עידו: נשאלת השאלה, האם 404 טוב יותר מ 403?