Themarker IT: חדשות התגיות

בשעות אלה עושה את דרכו לאוויר האינטרנט Themarker IT, אתר חדשות ה-IT החדש של דה מרקר.

it-themarker-com.png

האתר החדש, בכתובת it.themarker.com, לוקח את גימיק התגיות של דה מרקר ועושה בו שימוש מעשי. התגיות מסודרות בראש ההומפייג’ (כרגע בענן, אבל כנראה שזה לא יישאר כך), והקלקה על כל אחת מהן מציגה לגולש עמוד שהפורמט שלו דומה לזה של ההומפייג’ – כתבה ראשית, כתבות, טורי דעה, משרות ואירועים – אלא שהתכנים בו מותאמים לאותה תגית.

בצורה זו, האתר יכול לבחור תחומי סיקור בצורה דינמית. יש תחום סיקור חדש? מוסיפים תגית, מזינים תכני רוחב (כתבות, דעות, משרות, אירועים וכו’) ומייצרים הומפייג’. תחום סיקור מסויים לא מתרומם? פשוט מפסיקים להשתמש בתגית שלו.

עוד יישום נחמד של התגיות הוא “כתבות נוספות”. בדרך כלל מדובר בבוקסה שמכילה שתיים שלוש כתבות, שנבחרו ידנית או אוטומטית מהקטגוריה/תגית של הכתבה שבצידה או בתחתיתה היא נמצאת. באתר החדש, יש בוקסה עם לשונית לכל תגית, ותחת כל לשונית מוצגות שלוש הכתבות האחרונות עם אותה תגית.

it-themarker-com-more-articles.png

תגובות

7 תגובות לפוסט “Themarker IT: חדשות התגיות”

  1. אנקדוטות » TheMarkerIT נולד on 23 ביולי, 2007 17:09

    […] גם עידו כתב על האתר (בצורה קצת יותר […]

  2. דורה קישינבסקי on 23 ביולי, 2007 17:42

    איזה מגניב זה כשמסתכלים באתרי חדשות ומקבלים רעיונות לפיצ’רים לבלוג ולא מסתכלים באתרי חדשות ותוהים למה אין להם פיצ’רים שיש בוורדפרס.

  3. היריב on 23 ביולי, 2007 19:31

    נתת הגדרה מילונית חדשה למילה צילומסך!

  4. מקשקשים on 24 ביולי, 2007 01:19

    סיליקון ואדי…

    דרך עידו קינן נודע לי על אתר חדש מבית Themarker שנקרא Themarker IT. למי שעדיין לא נתקל בראשי התיבות האלה, IT זה Information Thechnology – שם קצר וקולע לכל מה שקשור ל…

  5. יובל on 24 ביולי, 2007 09:07

    הכל טוב ויפה, אבל אז אני נתקל בדבר הזה שמקומו אולי בעיתון הכיתה או באינטראנט של הארגון:
    http://it.themarker.com/tmit/article/503

  6. אהוד on 24 ביולי, 2007 09:55

    יריב, זה כמו בדיחת המייל הותיקה על המסך שמונח על מכונת הצילום. או מוקד שירות הלקוחות שלקוח התלונן על כך ששלחו לו פקס 4 פעמים וביזבזו לו נייר, אז הם שלחו לו 4 דפים לבנים בפקס.

  7. מקבלוג - הבלוג למחשבי מקינטוש דוברי עברית - MacBlog » חדשות טובות למקבלוג ולקהילת המק בישראל on 9 באוגוסט, 2007 12:41

    […] סקירה עניינית ניתן לקרוא באתר של עידו קינן. […]

פרסום תגובה

עליך להתחבר כדי להגיב.