האמנם היתה פדיחה בתשדיר הליכוד ביתנו?


פוסט של שוקי בלס
לאטמה

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c4pLC6FrcgY[/youtube]

פריים מסרטון התעמולה של הליכוד ביתנו, 2013

תשדירי תעמולת הבחירות מספקים בעיקר רגעי פיהוק, אבל בנרג מסתבר שמישהו נשאר ער. לטענת הכותב/ת, בקטע בתשדיר שבו מדובר על “חינוך חינם מגיל 3” נראית מורה עם יכולות מתמטיות של מישהי שקיבלה חינוך עד גיל 3.

ynet ו-nrg מעריב מדווחים על ה''טעות'' בסרטון הליכוד ביתנו

רק שמה שניתן לראות בבירור זה שהמורה סימנה V ליד התרגיל שבו התוצאה הנכונה, והיא בתחילתה של תנועת סימון בגיר אדום ליד התרגיל השני, בעל התוצאה השגויה. אם היא סימנה בסוף ליד התרגיל השגוי V או X לעולם לא נדע, אבל התשדיר לא מראה שאותה מורה לא יודעת את התשובה. במחשבה שניה, לא ברור שמי שכתב את הכתבה ב-nrg נשאר ער.

וכמו כמו תלמידים שמעתיקים טעויות אינפנטיליות אחד מהשני, בוויינט “עלו” על אותה פדיחה כביכול.


התפרסם במקור באתר לאטמה, 8.1.2013


עידוק מוסיף:

התמונה אינה של מורה ישראלית שצולמה עבור התשדיר. ב-ynet מצוטט “גורם במטה ההסברה של הליכוד” שאומר שמדובר בתמונה שנקנתה מתוך מאגר תמונות ובה נראית מורה מתקנת תרגילים בחשבון, וכי “מדובר בסיטואציה נורמלית בכיתת לימוד”. התגובה ב-nrg ממטה הליכוד ביתנו מבישה: “השואל צריך להתבייש, כל מטרת הפרסום היא לפגוע בליכוד-ישראל ביתנו”.

יואב אפטר מצא את התמונה המקורית במאגר תמונות בשם iStock Photo.

תמונת המורה מקמפיין הליכוד ביתנו באתר אייסטוקפוטו

עוד בנושא: חייל הפוטושופ של נפתלי בנט

bennettsoldiers 2

תגובות

פרסום תגובה

עליך להתחבר כדי להגיב.