אמין אסלנוב נחקר במשטרה, טוען בפייסבוק שלא התעלל בחתולה
אם אתה עושה משהו אסור, אל תתעד. אם תיעדת, אל תעלה לפייסבוק. אם העלית לפייסבוק, אל תגדיר את התמונה פתוחה לכל גולש. אם הגדרת, אל תתפלא שהגולשים מדווחים למשטרה ואתה נלקח לחקירה. במיוחד אם התעללת בחתול, החיה הרשמית של האינטרנט.
אמין אסלנוב, שהעלה לפייסבוק תמונה שלו מניף חתולה מהזנב, נלקח לחקירה במשטרה ומכחיש שהתעלל בחתולה.
אסלנוב פרסם את התמונה אתמול בפרופיל הפייסבוק שלו, וזו שותפה מאות פעמים על ידי גולשים, ששיתפו אותה גם בדף הפייסבוק של המשטרה ושל המעסיק של אסלנוב, אולמי האירועים טרויה.
הבוקר הודיעה המשטרה בפייסבוק:
ב-ynet דיווחו שמהמשטרה נמסר כי “עם העלאת התמונה לדף הפייסבוק של המשטרה, בצירוף פרטים מזהים שניתנו על ידי גולשים, יצאה ניידת משטרה לכתובתו ועיכבה אותו לחקירה. הוא קשר את עצמו לאירוע והביע חרטה על מעשיו. לאחר מכן שוחרר בתנאי מעצר בית לשלושה ימים”.
מספר שעות אחר כך, אסלנוב מחק את התמונה ופרסם סטטוס הבהרה:
אסלנוב הגדיל לעשות והאשים את הבלוגר עומרי חיון, שחשף את הסיפור בבלוגו, בכך שהוא ניפח את הסיפור ושהדור שלו מקולקל (!)
אולמי טרויה כתבו בפייסבוק שלהם:
הגזמה?
“לא מבין הרבה במשפט ופלילים”, כתב דן קופר, “אבל העובדה שהכניסו את מנפנף החתולים למעצר בית לא מוגזמת בטירוף? זו נראית כמו פרקטיקה משטרתית שנלחצה מאוד מהפרסום הויראלי”.
יעל געתון ביקרה את הלינץ’: “זה די נורא להרים חתול מהזנב. ואין לי ספק שהוא לא ירים יותר חתולים מהזנב או שום חיה אחרת משום כיוון שלה. אבל נראה לי שחלאס. אני מכירה מעסיקים שמנצלים עובדים בלי רחם, חברי מועצה שמתעלמים מהבוחרים שלהם ועושים בהם מניפולציות וסתם אזרחים גזעניים מפורסמים וחשוכים שמפרסמים שטויות ברשת. לא זכור לי שהגישו נגדם תלונה במשטרה, דרשו את פיטוריהם או הפיצו תמונתם בזעם ברשתות החברתיות. נראה לי שהבחורצ’יק כאן הוא טרף קל. אולי כי הוא לא יכול להגן על עצמו. אולי כי הוא עובד זוטר באולם אירועים. אולי כי הוא לא באמת מסוכן”.
ועם ההתעללות של תעשיית הבשר אין לכם בעיה, מזכיר אורן בן יוסף.
זה אדם! זה חתול! לא, זה סופר-מם!
כבר אתמול הפך אסלנוב למם, הכבוד/השפלה המקובלים אצל אומת האינטרנט, והתמונות המשיכו לזרום.
דן קופר בסופר-מם: אסלנוב והחתול שמסתתר בתמונה:
עמיר שיבי הכניס אותו למם פינוקי:
ויק גילברט הושיב את אסלנוב על הסקרנות (Curiosity, הגשוש שנשלח למאדים) שהרגה את החתול:
אסלנוב מביא מדליה בהנפת חתולים. איור: עמיר שיבי.
ממים נוספים בפוסט המקורי על אמין אסלנוב >>
תגובות
4 תגובות לפוסט “אמין אסלנוב נחקר במשטרה, טוען בפייסבוק שלא התעלל בחתולה”
פרסום תגובה
עליך להתחבר כדי להגיב.
[…] סטטוס תמיכה של בנימין נתניהו במניף החתולה אמין אסלנוב, כמה חברבוקים המשיכו את המשחק, יצא […]
[…] אמין אסלנוב מניף החתולה ונהג אוטובוס שצעק על מהגרים הגיע נהג המונית שתורם […]
[…] עוד בנושא: […]
[…] שהעסיק את אמין אסלנוב, שהצטלם מתעלל בחתול, הוצף בקריאות לפטרו; ופרופסור אמיר חצרוני, שמרבה להתבטא בפרובוקטיביות […]