עכשיו ב”תןביס”: חרא בלבן בליווי נגיעות גושי צואת עיזים, על מצע של מי רפש מעופשים
היי מחלקת QA. מי רוצה להזמין צהריים באפליקציית תןביס? קודם אני צריך להכניס את הכתובת למשלוח. מה הכתובת פה? אוקיי, רחוב עםשם ארוך מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד51 2, פפר.
אז מאיפה נזמין? “טסט”? “תתת אישלג בדיקות -לא להזמין!!!!”? “אופיר בודק – לא דניאל ולא דניאלה”? “דניאל בודקת ולא בודק – מסעדת בדיקות חדשה”? “סמי-Sami-res בדיקות -לא-!!!!! להזמין”? “זינגר בדיקות- לא להזמין לא להזמין”?
ב”אופיר בודק – לא דניאל ולא דניאלה” יש מגוון גדול ומחירים סבירים = מנה רגילה, מנה שהמחיר שלה השתנה מ 2 ל 3, מנה שבוטלה ועוד.
ב”זינגר בדיקות- לא להזמין לא להזמין” יש טוסט גבינה צהובה עם טוויסט.
אני שוקל להזמין את המנה הזאת ב”תתת אישלג בדיקות -לא להזמין!!!!”, למרות שיש לה שם נורא ארוך ומטופש למנה אחת. ומתחשק לי גם קינוח גלידה ענק, אני בדודא למתוק, אבל נראה לי שאני אסתפק בארבעה כדורים :(
יודעים מה? מה עם “דניאל בודקת ולא בודק – מסעדת בדיקות חדשה”? יש להם ארוחת קרובי משפחה. דימה ק. אמנם כתב ביקורת לא טובה, אבל חינם בלי כסף – אני לא מתלונן.
בטסט יש מנה חדשה לבדיקה, פריט בדיקה, בדיקה 1234, אני 0 ושקיל, אבל נראה לי שזה לא כשר אז יפעת לא תוכל להזמין משם.
אני רואה בפופולריות שיש גם חרא בלבן בליווי נגיעות גושי צואת עיזים, על מצע של מי רפש מעופשים.
אני מרגיש שהם ממש מבינים אותנו במסעדת טסט. אולי זה כי היא הוקמה “במטרה לשרת את מחלקת הפיתוח של חברת תן ביס”. הבעיה היא ש”עם השנים נוצלה לרעה ע”י חדר ב’, ורוני בראשם, עד לשנת 2009. אז התגלתה הפאדיחה וכל הדברים באו לתיקונם”. ויש שם גם המלצה: “אסור לפספס את הבננה המטוגנת באגורה או את השניצל בחינם שמוגש על מצע מצה”.
אמ, אוקיי, קיבלתי עכשיו טלפון ממש כועס מההנהלה, מסתבר שמישהו גילה תקלה באפליקציה ופרסם אותה באינטרנט ועכשיו אנחנו צריכים להישאר במשרד כל הלילה לתקן אותה. מישהו רוצה להזמין ארוחת ערב?
עוד בחדשות המזון:
תגובות
2 תגובות לפוסט “עכשיו ב”תןביס”: חרא בלבן בליווי נגיעות גושי צואת עיזים, על מצע של מי רפש מעופשים”
פרסום תגובה
עליך להתחבר כדי להגיב.
ניסית להזמין?
אין לי תןביס :(