אהודק, תיזהר, דודו טופז מאחוריך!
[עדכון] דורון פישלר סלב ברקע של דודו טופז [\עדכון]
תעריפי בזק החדשים: הורדה לצורך העלאה
מתוך הודעה לעיתונות ששלח היום משרד התקשורת:
משרד התקשורת, מעדכן היום, את תעריפי חברת בזק. להלן חלק מן השינויים המרכזיים:
* מחיר דקת שיחת בשעת השיא תופחת מ- 0.1127 ₪ ל-0.1124 ₪.
* מחיר דקת שיחה בשעת השפל תופחת מ-0.0461 ₪ ל-0.0460 ₪.
* התשלום לבזק עבור שיחה לטלפון הנייד יופחת מ-0.0633 ₪ ל- 0.0631 ₪.
* דמי השימוש הקבועים יעלו מ-51.63 ₪ ל-53.59 ₪.
עוד על תעריפי בזק: בזק עוקפים את האיסור לכרוך יחד קו טלפון וחיבור אינטרנט • כמה זה אפס שקלים בבזק?
כשל מסך כחול
דן בן יעקב מדווח בקבוצת [התיקונים]:
בזק בינלאומי מציגה שירות חדש בשם “השתלטות מומחה”. לצורך כך מתנהל מסע פרסום שכולל פרסומת בטלויזיה. התמונה הראשונה של סרטון הפרסומת לטלויזיה כוללת את מה שמכונה BSOD (מסך כחול). ואני תוהה, איך בדיוק המומחים שלהם ישתלטו על זה…?!
בדמעה, בהצדעה (עיתוני יום הזכרון לחללי מערכות ישראל)
פוסט שימושי (בעדכון מתמיד)
פוסט עם המלצות על תוכנות, תוספים, שירותים, כלים וטיפים למחשב. מוזמנים לתת בטוקבקים המלצות משלכם. הפוסט יתעדכן מפעם בפעם.
מתקן לינקים לא קליקים. תוסף הפיירפוקס QuietUrl הופך לינקים לא-פעילים (שאי אפשר להקליק עליהם) ללינקים פעילים.
צילומסך. תוסף הפיירפוקס Pearl Crescent Page Saver מאפשר לתפוס סקרינשוט של כל עמוד הרשת, החלק הנראה או המסגרת (frame) הנוכחית.
שמירת סרטוני פלאש. תוסף הפיירפוקס DownloadHelper מאפשר להוריד למחשב סרטונים בפלאש (flv) מאתרים כמו יוטיוב ופליקס, ולהמירם לפורמטי סרטונים אחרים.
שדרוג
לירון נוימן מלשין ברשימת התפוצה של התיקונים: “תראו תחת “שידרוגים ותוספות” אילו שדרוגים הם מציעים לאזיקונים בחמישה שקלים…”
אפטר-שוס!
לפני כמה ימים ביקשתי סיוע במציאת מילה למצב שבו אדם מוצא תגובה שנונה למשהו שנאמר לו כשזה כבר מאוחר מדי. תודה לכל מי שהשתתף, ונדמה לי שאפשר להכריז על המילה הזוכה: אפטר שוס, שהגה אסי.
תנועת “יש תגובה” נגד גזענות בטוקבקים
הודעה שהגיעה אלי:
יש תגובה – נלחמים בגזענות בטוקבקים!
גם לכם נמאס מהטוקבקים הגזעניים והקיצוניים? גם אתם לא מוכנים להמשיך לעבור עליהם בשתיקה? אנחנו מאמינים שאפשר לשים לזה סוף!
“מוות לערבים”… “רבין בוגד”… “פושעי אוסלו לדין”…
“נטפל בערבים, אחר כך בשמאלנים”
אתם מכירים את הטקסטים האלה. הם מופיעים מדי יום, בעמודי החדשות באינטרנט, ונקראים על ידי מיליונים. הטוקבקים משפיעים על המציאות. ההסתה והגזענות בתגובות, שפעם נראתה כצעקות של שוליים סהרוריים, הפכה לכוח לפוליטי שמעצב היום מדיניות ממשלתית.
מול המציאות הזו צריך להגיב.
יש בישראל מספיק אנשים שמאמינים בשוויון, בסובלנות, ובצורך בתהליך השלום. האנשים האלו, אנחנו, פשוט שקטים יותר. הבעיה היא שהתייאשנו. אבל עלינו להשמיע קול. אנחנו לא לבד, והגיע הזמן שניקח יוזמה. ביחד נוכל להצליח, אבל אף אחד אחר לא יעשה את זה במקומנו.
יש תגובה!
אנחנו קבוצה של אנשים שנמאס להם מהתמונה המעוותת של ישראל שנשקפת אלינו מטורי התגובות באתרי החדשות, והחלטנו להתארגן כדי לשנות את התמונה הזו.
אנחנו קוראים לכם להצטרף אלינו!
כרגע, זה אמור לעבוד ככה:
· שלחו אימייל לכתובת yeshtguva@gmail.com – אנחנו נחזור אליכם במייל ונאשר לכם שצורפתם לרשימה. כמובן שלא נמסור את המייל שלכם לאף ארגון או אדם (אם המייל לא נפתח לכם אוטומטית בלחיצה על הקישור, הקלידו את כתובתנו ידנית).
· מרגע שתצטרפו, נשלח לכם בדוא”ל קישורים לידיעות חדשותיות חשובות המפורסמות באתרים מרכזיים, להן מצורף (או תכף יצטרף) שובל של תגובות קיצוניות או גזעניות.
· כל אחד מאיתנו יצטרך רק לשלוח תגובה אחת לכתבה (או שתיים אם יש לו המון זמן), לא יותר, כדי שהתמונה תשתנה, והרושם שיעלה למי שייכנסו לכתבה יהיה שונה לחלוטין.
אנחנו משוכנעים שמאות ואלפי אנשים יצטרפו אלינו. ברגע שנפעל בתיאום אנחנו יכולים ליצור שינוי אמיתי בהלך הרוח בישראל. כל מה שנדרש מאיתנו זה כמה דקות של השקעה ביום.
כן, זה דבר פשוט וקטן. אבל אנחנו מאמינים ששינויים גדולים התחילו מפעולות קטנות. השינוי לא יקרה בבת אחת. זה ייקח זמן. אבל עצם העובדה שטוקבקים גזעניים וקיצוניים עוברים ללא תגובה היא מסוכנת כרגע לתרבות ולדמוקרטיה הישראלית. ההידרדרות כבר החלה, אבל היא לא בלתי נמנעת. ביחד, התגובה שלנו יכולה לשנות לא רק את תרבות הדיון בישראל, אלא את החברה כולה.
בשלב זה אנחנו אוספים את כתובות האימייל. נתחיל לפעול רק כשתיווצר מסה קריטית של כמה מאות מגיבים לפחות. אנחנו מאמינים שזה יקרה מהר.
שלחו את האימייל הזה לחבריכם!
יש קול אחר, יש קול שפוי. ביחד נגרום לו להישמע.
בברכה,
צוות “יש תגובה“
“עזוב אותך מנימוקים של אנשים בחליפות: לכתוב בלוג זה כיף גדול” (התראיינתי אצל אסף לבנון)
אסף לבנון, שמספק שירותי תוכן ברשת, מראיין בבלוג שלו “בלוגרים מובילים בבלוגוספירה הישראלית”, כהגדרתו. אחרי גיא חג’ג’ ובועז כהן הגיע תורי.